Motena oskrba s pitno vodo Liboje, Kasaze

Motena oskrba s pitno vodo Liboje, Kasaze

Uporabnike pitne vode v naselju Liboje, Kasaze obveščamo, da bo zaradi nujnih vzdrževalnih del na javnem vodovodnem sistemu motena oskrba s pitno vodo jutri, 16. 4. 2024, od 8.30 do 12.30 ure. Uporabnikom svetujemo, da pred ponovno uporabo pitne vode opravijo temeljito izpiranje interne vodovodne napeljave na vseh pipah, dokler se voda ne zbistri. Priporoča…

Motena oskrba s pitno vodo Gotovlje
|

Motena oskrba s pitno vodo Gotovlje

Uporabnike pitne vode v naselju Gotovlje obveščamo, da je prišlo danes, 13. 4. 2024, do prekomernega odvzema pitne vode iz hidranta, kar je posledično povzročilo motnost pitne vode v sistemu. Delavci JKP Žalec so izvedli izpiranje vodovodnega sistema. Uporabnike v naselju Gotovlje sever prosimo, da po potrebi izperejo tudi hišne priključke. Hvala za razumevanje.

Okvara na javnem vodovodnem sistemu Kapla
|

Okvara na javnem vodovodnem sistemu Kapla

Uporabnike pitne vode v naselju Kapla obveščamo, da bo zaradi popravila okvare na javnem vodovodnem sistemu motena oskrba s pitno vodo danes, 12. 4. 2024, od 12. do 15. ure. Uporabnikom svetujemo, da pred ponovno uporabo pitne vode opravijo temeljito izpiranje interne vodovodne napeljave na vseh pipah, dokler se voda ne zbistri. Priporoča se tudi,…

BENO CERAR

BENO CERAR

Sporočamo žalostno vest, da je umrl BENO CERAR. Pogreb bo v ponedeljek, 15.4.2024 ob 16. uri na pokopališču Griže. Žara bo od 12. ure dalje v mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Motena oskrba s pitno vodo Podvin pri Polzeli
|

Motena oskrba s pitno vodo Podvin pri Polzeli

Uporabnike pitne vode v naselju Podvin pri Polzeli obveščamo, da bo zaradi nujnih vzdrževalnih del na javnem vodovodnem sistemu motena oskrba s pitno vodo danes, 10. 4. 2024, od 9. do 10. ure. Uporabnikom svetujemo, da pred ponovno uporabo pitne vode opravijo temeljito izpiranje interne vodovodne napeljave na vseh pipah, dokler se voda ne zbistri….

Motena oskrba s pitno vodo Matke, Sveti Lovrenc
|

Motena oskrba s pitno vodo Matke, Sveti Lovrenc

Uporabnike pitne vode v naselju Matke, Sveti Lovrenc obveščamo, da bo zaradi nujnih vzdrževalnih del na javnem vodovodnem sistemu motena oskrba s pitno vodo danes, 9. 4. 2024, od 9. do 12. ure. Uporabnikom svetujemo, da pred ponovno uporabo pitne vode opravijo temeljito izpiranje interne vodovodne napeljave na vseh pipah, dokler se voda ne zbistri….

VINKO JAZBEC

VINKO JAZBEC

Sporočamo žalostno vest, da je umrl VINKO JAZBEC Pogreb bo v četrtek, 11.4.2024 ob 15. uri na pokopališču Žalec. Maša bo ob 14.15 uri. Žara bo od 12. ure dalje v mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

STANKO KUDER

STANKO KUDER

Sporočamo žalostno vest, da je umrl STANKO KUDER. Pogreb bo v torek, 9.4.2024 ob 16. uri na pokopališču Šempeter. Maša bo ob 15. uri. Žara bo od 13. ure dalje v mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.